Министър-председателят Бойко Борисов отново се качи на джипа и инспектира реализираните инфраструктурни

...
Министър-председателят Бойко Борисов отново се качи на джипа и инспектира реализираните инфраструктурни
Коментари Харесай

Борисов в Русе: Строим седем магистрали наведнъж

Министър-председателят Бойко Борисов още веднъж се качи на джипа и инспектира реализираните инфраструктурни обекти в град Русе.

Заедно с кмета на града Пламен Стоилов, министър председателят ревизира работата. " Една от гордостите на града е ремонтираната спортната зала. Надяваме се, че ще домакинстваме огромни шампионати по волейбол ", сподели градоначалникът. Той благодари на премиера Борисов и държавното управление за поддръжката и финансовата помощ за осъществяване на гоемите планове на Русе.

Борисов посети и професионалната гимназия по облекло " Недка Иван Лазарова ” в Русе. Той се огледа в неповторимо венецианско огледало, инкрустирано със седеф. " Сигурно по тази причина изглеждах по-красив ", пошегува се министър председателят.

Министър-председателят разяснява настоящи въпроси, свързани с града.

" Новият пристан в Русе ще стане най-красивото място в града. За мост, упорстват от Румъния. Обаче не съм оптимист за това ", призна Борисов.

-->

" Тодор Живков " Хемус “ я беше направил до Правец. Правим доста неща, само че постоянно има един-два негатива “, уточни той. " Ще пуснем автомагистралата до Боаза, до пресичането с пътя Русе - Велико Търново . Търговище - Шумен се строи доста интензивно . Ако всяко държавно управление беше правено по една автомагистрала, в този момент нямаше да ме питате. Ние вършим седем едновременно , а в това време всеки ден се желае ", разяснява той.

" Доволен съм от типа на град Русе. Доволен съм от работата на Пламен Стоилов. Въпреки това няма да го поддържа за нов мандат, тъй като желая да освежа партията . Никой от нас не е женен за поста си.  Аз два пъти напущам премиерския по моя воля. Кметът ще почива, ще оказва помощ “, добави Борисов. " Имаме идея, имаме доста неща, които се надявам, че Стоилов ще поддържа. “ ", посочи Бойко Борисов.

Премиерът Борисов приказва и за военния цех " Дунарит ":  " Ако се стигне до обществен търг за " Дунарит “, сигурно страната ще го изкупи. Гарантирам, го на 100 %. Толкова ми омръзнаха аферите към този значим, стратегически и работещ цех, че и от горната страна ще дадем на търга и ще си го купим. Ще бъде на 100 % единствено държавен. Това мога да подсигурявам. Докато съм някакъв и имам някаква власт, това ще стане “, съобщи той. 
   
 
Публикувахте от в Петък, 13 септември 2019 година
 

Премиерът разяснява и проблема с журналистката Силвия Великова, която бе салена от ефир на БНР, само че след това възобновена: " Когато научих за свалянето на Силвия Великова, аз й се обадих персонално, с цел да ми удостовери . Не го познават шефа на БНР. Не знам за какво я направиха тази нелепост. Имам възприятието, че го вършат преднамерено. Не знам към този момент и кой, сподели той. 

" В Бяла чисто ново учебно заведение вършим. Майка, Бог да я елементарни, умря. Иначе и през днешния ден щеше да ме стегне. Каквото кажеше - закон е ", показа министър председателят. " Много сте ми значими, образованието е това, което може да ни направи по-силни. И в този момент с новия сектор Мария Габриел може да направи доста за Европа и в частност за България ".
   
 
Публикувахте от в Петък, 13 септември 2019 година

 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР